MBGM SATRANÇÇILARI TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

SATRAN+ç (4)

MBGM SATRANÇÇILARI

TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

Türkiye Satranç Yaş Gurupları Finalleri 25-30 Ocak tarihleri arasında Manavgat’ta Star Light Otel’de yapılacak.

Türkiye’nin 81 ilinden 1600 kişinin değişik kategorilerde katılım sağlayacağı finallerde, Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi’nin başarılı oyuncuları boy gösterecek. MBGM Satranç Kulübü’nün 7-12 yaş arası 22 oyuncusu rakipleriyle kıran kırana yarışacak. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ve Antalya çapında çeşitli başarılara imza atarak Manavgat’ın gururu olan madalya sahibi satrançcıların Türkiye finallerinde de başarı elde etmesi bekleniyor. Manavgat Belediyesi Satranç Kulübü öğretmeni Hüseyin Yazıcı, 22 öğrenciyi finallere iyi hazırladığını ve başarı beklediklerini söyledi. Finallerde dereceye girenlerin Satranç Milli Takımı Havuzu’na dahil edileceği belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de Türkiye finallerinde yarışacak olan küçük satrançcılara başarılar diledi.

SATRAN+ç (2)

SATRAN+ç (5)