MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN TAŞAĞIL MAHALLESİ’NDE HİZMET

TA+ŞA¦ŞILDA K+ûKL+£ DE¦Ş¦-+ަ-M (3)

TAŞAĞIL MAHALLESİNE HİZMET ATAĞI

Manavgat Belediyesi Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen beldelere ihtiyaçlarını tespit etmek suretiyle hızla hizmet götürmeye devam ediyor. 7 bin nüfusa sahip önemli bir yerleşim merkezi olan Taşağıl Mahallesi’nde de asfalt, kaldırım, yağmur suyu ve çevre düzenleme çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Manavgat Belediyesi’nce Taşağıl Mahallesi’nin en işlek caddesinde sıcak asfalt çalışması yapılmıştı. Belediye ekipleri asfalt çalışması sonrasında ise okula giden çocukların sürekli olarak kullandığı caddede çift taraflı kaldırım çalışması başlattı. Kaldırım çalışmaları devam ederken ise yağmur suyu drenaj hatlarının da yenilendiği belirtildi. Taşağıl Mahallesi’nin içinde yer alan Mihrap, Çavuşlar ve Karataşlar Mevkilerinde ise yağan şiddetli yağmurların bölgelere daha az zarar vermesi amacıyla 3 kilometrelik bantta büz döşenmesi çalışmalarının da sürdüğü açıklandı. Belediyenin çalışmalarına Manavgat Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Önel, Taşağıl Mahallesi Muhtarı Ali Nail Arseven ve vatandaşlar da destek veriyor. Belediyeye yardımcı olmaya çalışan vatandaşlar, Taşağıl Mahallesi’ne hizmetlerini esirgemeyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

TA+ŞA¦ŞILDA K+ûKL+£ DE¦Ş¦-+ަ-M (1) TA+ŞA¦ŞILDA K+ûKL+£ DE¦Ş¦-+ަ-M (5)

Başkan Sözen ise, mahalleye dönüşen köy ve beldelere ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet götürmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Sözen, “Manavgat’ımızın 106 mahallesine eşit şekilde hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Hizmetlerimizde muhtarlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendiriyoruz. Görev süremizde köylerimiz ve beldelerimizin en ücra köşesine kadar ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

TA+ŞA¦ŞILDA K+ûKL+£ DE¦Ş¦-+ަ-M (4) TA+ŞA¦ŞILDA K+ûKL+£ DE¦Ş¦-+ަ-M (8)