MANAVGAT BELEDİYESİ’NİN ACI GÜNÜ

MANAVGAT BELEDİYESİ AİLESİ ACAR’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Manavgat Belediyesi çalışanları, 20 yıllık yol arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşadı. Belediye Başkanları Akay Şenel, Zeynel Şenol ve son olarak da 6 yıldır Şükrü Sözen’le görev yapan Hukuk İşleri Müdürü Av. İbrahim Acar’ın, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesi, tüm Manavgat’ı yasa boğdu.

Belediyecilik mevzuatı konusundaki bilgileri ve yaptığı örnek çalışmalarıyla Türkiye’nin sayılı değerleri arasındaki Av. İbrahim Acar son yolculuğuna Manavgat Belediyesi önünde yapılan törenle dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Belediye önündeki törene Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve Manavgat Belediyesi’ndeki mesai arkadaşları katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Av. İbrahim Acar’ın kendisi için çok önemli bir değer, yol arkadaşı, ağabey ve kardeş olduğunu söylerken gözyaşlarına boğuldu. Başkan Şükrü Sözen, “Bu gün kaybettiğimiz Av. İbrahim Acar, benim için bir kardeş ağabey, yol arkadaşıydı. O, benim için her zaman bir öğretmen oldu. Onu kaybetmemiz ailesi, belediyemiz ve Manavgat halkı için çok büyük bir kayıp. Av İbrahim Acar, belediyeciliğim sürecinde mevzuatı tam anlamıyla bana öğreten yegane insan oldu. Pek çok şeyi ondan öğrendim. Mevzuatın haricinde insanlara karşı hoşgörülü olmayı her zaman sağ başımda bulunarak tavsiye eden insan oldu. Öylesine bir yol arkadaşı ve kardeşe sahip olduğum için her zaman gurur duydum. 20 yıllık belediyecilik hizmetinde Manavgat’ın bir çok değerinde imzası bulunan, Türkiye genelinde isim bırakan bir insandı. Türkiye’de belediyecilik mevzuatlarında emsal teşkil eden pek çok kararda onun imzası vardır. Bu da her zaman bizim için gurur kaynağı olmuştu. Onu özleyeceğiz. Bir tarafımız yarım kaldı. Manavgat’ta hayata geçen pek çok hizmete katkı koyan Acar’a, Allah’tan rahmet diliyor, emekleri için minnetlerimi sunuyorum. Mekanı cennet olur inşallah huzurlu yatar. Hepimizin başı sağolsun” dedi. Av. İbrahim Acar’ın cenazesi, belediye önündeki duanın ardından Seydiler Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

DEN_2459 DEN_2443 3