Başkan Sözen’den başarılı sporculara Cumhuriyet Altın

Güreşçileri tebrik etti
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılı sporcuları Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Başkan Sözen önce, 49 kiloda Türkiye Şampiyonu ve daha sonra da Bulgaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalya alan Beşkonaklı bayan güreşçi Sinem Çisem Doğdu, Avrupa 3’üncüsü ve dünya ikincisi olan Antalyalı Milli Güreşçi Yusuf Can Zeybek ve Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 3’üncü olan Serhat Gökmen’i ağırladı. Başarılı güreşçilere Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim de eşlik etti. Başkan Sözen, sporcuları tebrik ederek her birine Cumhuriyet altınlarını yakalarına taktı.

Muay Thai’de Avrupa Şampiyonu Fatma Yuca
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen daha sonra 11 Ekim’de Bucak Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Muay Thai Avrupa Süper Lig Şampiyonası’nda profesyonel galada 48 kiloda Bayanlar Şampiyonu olan olarak kemerin sahibi olan Fatma İlayda Yuca’yı ağırladı. Manavgat Duriye Duran Anadolu Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi Fatma Yuca’ya, Avşar Spor Kulübü Başkanı Yasin Avşar da eşlik etti. Sporcuya Cumhuriyet Altınını hediye eden Başkan Sözen, başarısından dolayı Yuca’yı tebrik etti. Güreşçilerin başarıları ile Manavgat’ı onurlandırdıklarını dile getiren Başkan Sözen, sporculardan daha büyük başarılara imza atmalarını istedi.

DSC_2592_re DSC_2589_re DSC_2580_re DSC_2573_re DSC_2569_re DSC_2567_re DSC_2578_re