MANAVGAT ŞELALESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI TAMAM

DSC_8294

MANAVGAT ŞELALESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Manavgat Şelalesi, Manavgat Belediyesi’nce bir süredir yürütülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlamasıyla bütünüyle ziyaretçilere açıldı. Marka değeri ve görsel güzelliği ile turistlerin olmazsa olmaz uğrak yeri olan dünya cenneti Manavgat Şelalesi, artık yeni ve doğal görünümüyle turizmden hak ettiği payı alabilecek.

Hem göze, hem turizme yönelik olarak hazırlanan projede prestijli giriş karşılama alanı, kentsel modern tasarımı ile şekillenen meydan düzenlemesi, restoran, satış üniteleri, tuvaletler tamamlandı. Bölgede doğal yapının korunarak dev çınar ağaçlarının gölgesinde ve muhteşem Manavgat Irmağı’nın kıyılarında tüm ziyaretçilerin keyifle gezebileceği ve hizmet alabileceği nitelikli ve uyumlu, yepyeni rekreatif alanlar ise titizlikle oluşturuldu. Doğal değerler korunmak suretiyle uygulanan muhteşem güzellikteki projenin tamamlanması, yerli ve yabancı turistleri de memnun etti.

DSC_8244

DSC_8256

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de belediye başkan yardımcıları ve proje ekibiyle birlikte çalışmaları tamamlanan Manavgat Şelalesi’ni yerinde inceledi. Başkan Sözen, vatandaşlar ve yerli ve yabancı turistlerle sohbet ederek görüşlerini aldı. Manavgat Şelalesi’ni yeni yüzüyle beğendiklerini belirten vatandaşlar, Başkan Sözen’e emeklerinden dolayı teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son derece önem verdikleri Manavgat Şelalesi’nin yeni yüzüyle artık tüm dünya insanlarının hizmetinde olduğunu dile getirdi. Sözen, “Manavgat Şelalesi projesini hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Böylece kentimizin sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm getirisi açısından kalkınmasını sağlayarak, bölgeyi de yeniden Manavgat halkı ve turizmle buluşturduk. Projemizi hayata geçirirken engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Şelalemizde yer alan küçük kafe ve çay ocağı ise Manavgat Belediyemizce işletilmektedir. Kısacası Manavgat Şelalesiyle Yeniden Buluştu. Tüm Manavgat halkımıza ve turizm sektörümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DSC_8251

DSC_8265