BAŞKAN SÖZEN, DEDE ve BABA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN SÖZEN, DEDE ve BABA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR HİÇ BİR ZAMAN AKSATMIYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, göreve geldiği 2009 yılından bu yana tüm belediye çalışanlarıyla işyerlerinde ziyaret ederek bayramlaşma geleneğini devam ettiriyor.

Başkan Sözen, Manavgat’ta geçmiş yıllarda kendisi gibi belediye başkanlığı yapan dedesi Şükrü Sözen ve babası İbrahim Sırrı Sözen’den öğrendiği geleneği hangi koşullarda olursa olsun hiçbir zaman aksatmıyor. Her bayram, kesintisiz olarak temizlik personelinden, park bahçeler çalışanına, asfalt şantiyesindeki işçilerden, başkanlık çalışanlarına kadar hiç kimseyi atlamadan tek tek bayramlarını kutlayan Başkan Sözen, Bu davranışı ile çalışanlarının ve Manavgat halkının da büyük sevgisini ve takdirini kazanıyor.

MANAVGAT BELEDİYESİ BÜYÜDÜ

Sözen, “Babam ve dedem belediye başkanlıkları döneminde her bayram belediye çalışanlarıyla kendi çalıştıkları yerde bayramlaşırmış. Ben de bu geleneği 7 yıldır özenle sürdürüyorum. Çalışanlarımız bizim için son derece önemli. O zamanlar belediye içinde birim sayısı azmış. Şimdi belediyemiz büyüdü, kent sınırlarını aştı. Her bir bölgede hizmet binalarımız, merkezlerimiz ve şantiyelerimiz mevcut. Ama biz atlamadan her çalışanımızın gönlünü alıyoruz” dedi.

9 GÜNLÜK TATİL ÖNCESİNDE

Başkan Şükrü Sözen, bu gün 9 günlük resmi kurban bayramı tatiline girecek olan personelini, sabah saatlerinden itibaren tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Şükrü Sözen, personeliyle bayramlaşma ziyaretlerine sabah saat 08.00'da Fen İşleri Şantiyesi ile başladı. Başkan Sözen'e ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Sözen sırasıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Huzurevi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, Boğaz Otel, Hayvan Barınağı, Asfalt Şantiyesi, Belediye Başkanlık Binası, Atatürk Kültür Merkezi, Side Ek Hizmet Binası, Belediye Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

BAYRAM SEVGİYE VE HOŞGÖRÜYE VESİLE OLSUN

Sözen, Huzurevi ziyaretinde büyüklerin de ellerini öperek bayramlarını kutladı. İşyeri ziyaretlerinde personelleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Sözen, her birisine, sevdikleri ve aileleriyle birlikte rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Şükrü Sözen, ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini dile getirerek bu bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olmasını dilediğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen'in bayramlaşma ziyaretleri gün boyu sürerken, gittiği yerlerde vatandaşların da ellerini sıkarak gönüllerini aldı.