MANAVGAT BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GALİP GELDİ

7K4A5021

MANAVGAT BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GALİP GELDİ

Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Konya Ereğlispor’u 4-3 mağlup etti. Müsabakaya mutlak galibiyet parolası ile başlayan Manavgat Belediyespor, maçın 6’ıncı dakikasında Fesih’in golüyle 1-0 geriye düştü. 17’inci dakikada Manavgat Belediyespor’dan kaptan Hurşit Doğan skora dengeyi getirdi. Atak futbol ile rakibe baskı kuran Manavgat Belediyespor’da Hakan Doğan, 32’inci dakikada topu ağlarla buluşturarak takımının ilk yarıyı üstün kapatmasını sağladı.

7K4A4640

İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte 47’inci dakikada Konya Ereğlispor’dan Yasin, takımına beraberliği getiren golü atarken, usta ayak Hakan Doğan takımını öne geçiren golü attı. Kıran kırana geçen müsabakada Ereğlispor’dan Buğra 85’inci dakikada takımına beraberliği getiren golü attı. Karşılıklı geçen gollerin ardından mücadeleyi bırakmayan Manavgat Belediyespor, 90+3’üncü dakikada Adem Ercan’ın ayağından bulduğu golle müsabakayı 4-3 kazandı. Alınan galibiyet ile takımın iyi bir hava yakaladığını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 3 Aralık Pazar günü saat 14.00 ‘da Manavgat Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasını izlemeye bütün futbolseverleri davet etti.