MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BAHÇELİEVLER’E SICAK ASFALT

7K4A5456

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN BAHÇELİEVLER’E SICAK ASFALT

Manavgat Belediyesi, 106 mahallede sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına Bahçelievler Mahallesi’nde devam ediyor

Manavgat Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde 6 km’lik sıcak asfalt çalışması yaparak ulaşımı daha güvenli hale getirdi. Mahalle sakinleri ve bölge esnafı yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

7K4A5451

7K4A5450

106 mahallede çözüm odaklı hizmet anlayışıyla vatandaşlara ulaştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hizmetlerin ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, “ Vatandaşlarımızdan gelen sıcak asfalt taleplerini hızlı ve doğru bir şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Yeni asfalt plent tesisimizin faaliyete başlaması ile hizmetlerimizi mahallelerimize daha hızlı bir şekilde götürebiliyoruz” dedi.

7K4A5456

7K4A5464