MANAVGAT BELEDİYESPOR KEPEZ BELEDİYESPOR’U ELİ BOŞ GÖND

7K4A4999

MANAVGAT BELEDİYESPOR KEPEZ BELEDİYESPOR’U ELİ BOŞ GÖNDERDİ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, Manavgat Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Kepez Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta Kepez Belediyespor’u konuk eden Manavgat Belediyespor, müsabakayı 1-0 yendi. Başlama vuruşunun ardından sahada istekli bir futbol sergileyen Manavgat Belediyespor, 36. dakikada Serge Abaka Alain’in ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte atak futbol oynayan Manavgat Belediyespor, rakip takımın 9 kişi kalmasıyla birlikte oyun kontrolünü elinde tutarak maçta gülen taraf oldu.

7K4A5039

7K4A5051

7K4A5052

Bu sonucun ardından puanını 14 yapan Manavgat Belediyespor, grupta 6’ıncı sıraya yerleşti. Futbolculara, teknik heyete ve taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini ifade etti. Manavgat Belediyespor, 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Konya Ereğlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

7K4A5068

7K4A5162