MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HACIOBASI’NA YENİ NEFES ALANI

13.11 (8)

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HACIOBASI’NA YENİ NEFES ALANI

Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacıobası Mahallesi’ne halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern bir parkın yapımına başladı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “ Her Mahalleye Bir Park” projesi kapsamında sürdürdüğü modern park yapımı çalışmalarına Hacıobası Mahallesi’nde devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan yeni nefes alanı, toplam 4 bin 45 m2 olurken, yeşil alan miktarı ise 3 bin 250 m2 olarak planlandı. Proje dahilinde 6 adet fitnes gurubu oyuncakları, çocuk oyun alanı, piknik masaları ve banklar mevcut.

13.11 (15)

13.11 (24)

Parkın etrafında kesişim yolu olarak bulunan sağlık ocağı, düğün salonu ve ilkokul etrafındaki bağlantı yollarına çevre düzenlemeli kaldırım yapan belediye ekipleri, ilerleyen günlerde yeni park alanını mahalle sakinlerin hizmetine sunacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalle genelinde hizmet anlayışlarının, insan odaklı ve çözüm üreten bir yapıda devam ettiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen,

“Vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm mahallelerimize park hizmeti götürmeye gayret ediyoruz. Çocuklarımızdan gelen park isteklerini ise geri çevirmemeye özen göstererek yeni nefes alanları oluşturmaya aynı hızla devam edeceğiz” dedi.

13.11 (29)

13.11 (34)