MANAVGAT BELEDİYESİ PROJELERİNİ YAPEX’te GÖRÜCÜYE ÇIK

350X200 Restarasyon fuar

MANAVGAT BELEDİYESİ PROJELERİNİ YAPEX’te GÖRÜCÜYE ÇIKARACAK

Manavgat Belediyesi, kentin doğal, tarihi ve kentsel dokularında yaptığı çalışma ve düzenleme projelerini, 15-18 Kasım tarihlerinde Antalya Expo Center’da, Tarihi Kentler Birliğinin (TKB) desteği ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) iş birliği ile düzenlenecek olan 25. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’nda açacağı standla tüm Türkiye ve dünyaya tanıtacak.

Fuar kapsamında, Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması da yapılacak ve belediyelerin koruma projeleri de ödüllendirilecek. Manavgat Belediyesi de YAPEX Fuarında, Manavgat’ta hayata geçirdiği projelerini, hazırlattığı çok özel bir standla görücüye çıkaracak. Fuarda, Manavgat’ta yapılan Şelale Düzenleme Projesi, Side Antik Kentsel Tasarım Projesi, Pazartesi Pazarı ve Otopark düzenleme projesi, cadde düzenleme projeleri ve diğer tarihi, kültürel ve kentsel değerlerin korunmasına yönelik yapılan projeler tanıtılacak. Fuarda Manavgat Belediyesi standında, Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki kadınların ürettiği Manavgat yöresine ait “Çiğirdik” tatlısı da ziyaretçilere ikram edilerek tatlının tanıtımı yapılacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 15-18 Kasım tarihlerinde Antalya Expo Center’da açılacak olan fuardaki standı ziyaret etmeye davet etti.