MANAVGAT BELEDİYESPOR'DA PLAY OFF HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

MANAVGAT BELEDİYESPOR'DA PLAY OFF HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Süper Amatör Merkez Doğu Gurubu'nu zirvenin bir altında ikinci olarak tamamlayan Manavgat Belediyespor, play off hazırlıklarına kampta devam ediyor.

Antalya Süper Amatör Küme'de grup maçlarının tamamlanmasının ardından Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmek için play off oynanacak takımlar belli oldu. Manavgat Belediyespor, kendi grubunu ikinci olarak tamamlamasıyla play off maçlarına katılmaya hak kazandı. Play off'larda mücadele edecek diğer takımlar ise Muratpaşa Belediyespor, Korkuteli Belediyespor, Kestelspor, Finike Belediyespor ve Beymelek Belediyespor. İlk maçların 5 Şubat Pazar günü oynanacağı maçlarda Manavgat Belediyespor'un rakibi ise Kestelspor olacak. Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 14:00'da başlayacak.

HAZIRLIK MAÇLARIN DA MAĞLUBİYET YÜZÜ GÖRMEDİ

Manavgat Belediyespor yerinde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi ve çıktığı iki hazırlık maçını da kazanmayı bildi. Eskişehir Sağlıspor'la yapılan mücadeleyi 4 - 1 kazanmayı başaran Manavgat Belediyespor, Romanya Süper Lig takımlarından Asa Targu Mureş'i de Ediz Özel'in muhteşem golüyle 1 - 0 yendi. 26 Ocak Perşembe günü hazırlık kampıyla çalışmalara başlayan takımda yeni transferlerinde gelmesiyle yüzler gülemeye başladı. Mustafa Yüksel, Engin Mustafa Ulutaş, Uğurcan Kadir Mutlu, Alican Ensöz ve Gökhan İlhan'ı kadrosuna katan Manavgat Belediyespor, Kestelspor maçının hazırlıklarını günde tek antrenmanla devam ediyor. Bu sene hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmekte olduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 5 Şubat Pazar günü Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Kestelspor maçı için tüm Manavgat halkını maçı izlemeye davet etti. Saat 14:00'da başlayacak maçı izlemek isteyen vatandaşlar için Atatürk Kültür Merkezi önünden saat 13:00'da servis hareket edecek.