BAŞKAN SÖZEN'DEN KAMP ZİYARETİ

DSC_3616

BAŞKAN SÖZEN'DEN KAMP ZİYARETİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen başarılı bir sezon geçirerek Antalya Süper Amatör Merkez Doğu Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Manavgat Belediyespor'u kampı yaptığı otelde ziyaret etti.

Başarılı bir sezon geçirerek play off'lara katılmaya hak kazanan Manavgat Belediyespor hazırlık kampında antrenmanlarına devam ediyor. Sezon boyun tüm maçlara izleyici olarak gelen ve takıma her zaman tam destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediyespor'u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

DSC_3604

Futbolcularla uzun uzun sohbet eden Başkan Sözen takım hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi. 05 Şubat Pazar günü Manavgat Atatürk Stadyumunda gerçekleşecek olan Kestelspor maçı için futbolculara başarılar dileyen Başkan Sözen şampiyonluk için takıma güveninin tam olduğunu da dile getirdi.

DSC_3607

DSC_3617