MANAVGAT BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM İLERLİYOR

DSC_0228

MANAVGAT BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM İLERLİYOR

Antalya Süper Amatör Play-Off Grubu'nun 7. maçında Manavgat Belediyespor sahasında konuk ettiği Muratpaşa Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek haftayı lider kapattı.

Süper Amatör Play-off Grubu'nda mücadele eden Manavgat Belediyespor sahasında Muratpaşa Belediyespor'u konuk etti. Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkma mücadelesi veren Manavgat Belediyespor, müsabakayı 2-1 kazandı. Karşılaşmayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda sporsever de izledi.

DSC_0219

Manavgat Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta Manavgat Belediyespor, Engin Ulutaş'ın 28. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 lık skorla gitti. Karşılaşmanın 54. dakikasında Muratpaşa Belediyespor'dan Atalay skorda eşitliği sağladı. Maçta galip gelmek için üst üste ataklar gerçekleştiren Manavgat Belediyespor'da kaptan Adil Arıcı 72. dakikada galibiyeti getiren golü attı. 16 puanla liderlik koltuğuna oturan Manavgat Belediyespor gelecek hafta Korkuteli Belediyespor'u Manavgat Atatürk Stadyumunda konuk edecek.

DSC_0186

DSC_0253