MANAVGAT’TA TARIK AKAN FİLM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

TARIK AKAN F¦-LM SERG¦-S¦- A+çILI+ŞI (4)

MANAVGAT’TA TARIK AKAN FİLM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Manavgat Belediyesi’nin 13-17 Mart tarihleri arasında düzenlediği “Tarık Akan Film Günleri” film afişleri sergisi, oyunculuk atölyesi çalışmaları ve film gösterileriyle devam ediyor

Tarık Akan Film Günleri etkinliği kapsamında usta sanatçılar Manavgatlı sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor. Tarık Akan Film Afişleri Sergisi’nin açılışını yapan Yeşilçam’ın yıldız oyuncuları, her akşam 20.00 da Tarık Akan’ın filmlerini etkinliğe gelen vatandaşlar ile izleyerek nostalji yaşıyorlar. Maden, Kaçak, Çark ve Sürü filmi gibi Tarık Akan’ın baş yapıtlarını salonda bulunan vatandaşlarla izleyen yıldızlar, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. Etkinliklerin ikinci gününde Tarık Akan Film Afişleri Sergisi açılışı yapan usta sanatçılar, film afişleri sergisinde Tarık Akan’la olan resimlerini görünce fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi ve duygulu anlar yaşadı. Genç nesillere sinemaya ve tiyatro alışkanlığı kazandırmak amacıyla da etkinlik programına atölye çalışmaları koyan Manavgat Belediyesi, yeni nesil ile usta oyuncuları bir ayara getirdi. Usta Tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ile buluşan genç sinemaseverler sahnede Altan Gördüm’den ders alarak kısa bir oyun canlandırma yaptılar. Merak ettikleri soruları Altan Gördüm’e soran genç oyuncular, usta oyuncunun tecrübesinden yararlandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Altan G+ûRD+£M (4)

YILDIZLARDAN BAŞKAN SÖZEN’E TEŞEKKÜR

Tarık Akan Park’ının açılışıyla devam eden film günleri, etkinliklerin son günü olan 17 Mart tarihinde Serdal Doğan ile Kısa Film ve Belgesel Atölyesi’nin ardından kapanış konuşmaları ve Kanal Filmi’nin gösterimi ile son bulacak. Dolu dolu geçen film günlerinde bir döneme damgasını vuran oyuncular ile buluşan vatandaşlar Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Irmağı üzerinde tekne turu ve mangal keyfi yapan oyuncular Manavgat’a hayran kaldı. Türk Sineması’nın Damat Ferit’ini Manavgat’ta yaşatan Başkan Sözen’e teşekkür eden Yeşilçam yıldızları böyle bir etkinliğe davet edildikleri için onur ve gurur duyduklarını ifade etti. Usta oyuncular Manavgat’lı vatandaşlara böylesine başarılı bir belediye başkanına sahip oldukları söyleyerek şanslı olduklarını söyledi. Yeşilçam’a damga vuran oyuncuları Manavgat’ta ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, oyunculara teşekkür etti. Başkan Sözen “ Sanatı ve sanatçıyı Manavgat halkımızla buluşturuyoruz. Kentimize artı değer katan sanatsal etkinliklerimiz Manavgat’ımıza yakışır bir şekilde devam edecektir” dedi.

TARIK AKAN F¦-LM SERG¦-S¦- A+çILI+ŞI (2)

TARIK AKAN F¦-LM SERG¦-S¦- A+çILI+ŞI (5)

TARIK AKAN F¦-LM SERG¦-S¦- A+çILI+ŞI (8)

TARIK AKAN F¦-LM SERG¦-S¦- A+çILI+ŞI (10)