PİJAMALI ADAMLAR YENİDEN MANAVGAT’TA

DSC_0461

PİJAMALI ADAMLAR YENİDEN MANAVGAT’TA

Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, ücretsiz olarak düzenlediği “Pijamalı Adamlar” isimli tiyatro oyunu, yoğun istek üzerine Atatürk Kültür Merkezi’nde tekrar sahnelendi

İstanbul Meydan Sahnesi’nin hazırladığı “Pijamalı Adamlar” adlı tiyatro oyunu ikinci kez Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Geçtiğimiz haftalarda oyuna katılamayan vatandaşların isteğini yerine getiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Pijamalı Adamlar”ı tekrar buluşturarak vatandaşları mutlu etti. Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı’nın yazıp yönettiği “Pijamalı Adamlar” adlı tiyatro oyununda, Cem Aksakal, Kemal Kuruçay, Hacı Ali Konuk, Faruk Sofuoğlu, Ufuk Yapıcı ve Necmi Yapıcı gibi usta sanatçılar rol aldı. Günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığını anlatan oyun, hayat koşullarından dolayı delirmiş insanların bulunduğu tımarhane koğuşunda, sosyal ve ekonomik yönden bunalan insanların hayatını anlatıyor.

DSC_0404

Oyuncuların zaman zaman seyircilerin arasına karışarak onlarla diyaloğa geçmesi ise seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Usta sanatçılar, Manavgatlılar ile öz çekim yaparak anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi. Oyun sonunda sahneye gelerek teşekkür eden tiyatro sanatçısı Faruk Sofuoğlu “Bizi siz değerli halkımızla yeniden buluşturduğu için Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e canı gönülden teşekkür ediyorum ” dedi.

DSC_0415

DSC_0425