MANAVGAT BELEDİYESPOR GRUBUNDA ENGEL TANIMIYOR

DCM 01

MANAVGAT BELEDİYESPOR GRUBUNDA ENGEL TANIMIYOR

Süper Amatör Merkez Doğu gurubunda 7. Haftada Manavgat Belediyespor liderliğini korudu. Gazipaşa Belediyespor ile Manavgat Belediyespor arasında geçen karşılaşma 4-1'lik Manavgat Belediyespor galibiyeti ile sonuçlandı.

Sezon başından bu yana yenilgisiz bir şekilde yoluna devam eden Manavgat Belediyespor bu hafta da zirvedeki yerini korudu. Geçtiğimiz hafta grubun favori takımlarından Kestel Belediyespor'la son dakikada beraberliği sağlayan Manavgat Belediyespor, bu hafta Gazipaşa Belediyespor karşısında zorlanmadan galibiyete yürüdü. Takımını bir an olsun yalnız bırakmayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de maçı izledi. Maç öncesinde sahaya gelen Başkan Sözen'i Gazipaşa Belediyespor'un As Başkanı Hüseyin Şengöz karşılayarak dostluk mesajları verdi.

DCM 02 (2)

ÜSTÜNLÜK GOLÜ İLK DAKİKADA EDİZ'DEN GELDİ

Kadrosunda Rafet Poyraz, Adil Arıcı, Ediz Özel, Engin Tüter gibi tecrübeli oyuncuları barındıran Manavgat Belediyespor, daha birinci dakikada Ediz Özel'in attığı golle öne geçmeyi başardı. Bu sezon başında transfer olan ve takımda önemli işler başaran Ediz Özel 10. dakikada attığı ikinci golle takımını rahatlatmayı başardı. 22. Dakika da penaltı kazanan Gazipaşa Belediyespor'da topun başına Hasan Demir geçti. Penaltı atışında sağ köşeye giden topu çok iyi bir şekilde uzanarak kurtaran Umut'un çabaları dönen topu Levent'in tamamlamasıyla sonuçsuz kaldı. İlk yarısı 2-1 sona eren maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü hissettiren Manavgat Belediyespor, 66. dakika da Rafet Poyraz'ın kornerden gelen topu arka direkte ağlarla buluşturmasıyla farkı bir kez daha ikiye taşıdı. 80. Dakika da Manavgat Belediyespor adına mücadele eden genç oyuncu Yusuf , attığı golle skoru 4-1'e getirdi ve maçın sonucunu belirleyen isim ise oldu. Puanını 17 ye yükselten Manavgat Belediyespor, oynadığı 7 maçta 28 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü.

DCM 02 (3)

BAŞKAN SÖZEN'DEN 6 KASIM'A DAVET

Sezon başından bu yana takıma her zaman tam destek veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, elinden geldiğince maçlara gelip onları yalnız bırakmamaya çalıştığını belirterek '' Takımımız kendine yakışanı yaparak çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Bu mücadelenin sonucunda ise galibiyeti alarak beni ve tüm Manavgat halkını gururlandırmayı başardı. 6 Kasım Pazar günü saat 14:30'da Manavgat Atatürk Stadyumun da Antalya ASAT Gençlikspor'la mücadele edecek takımımıza şimdiden başarılar diler, tüm Manavgat halkını ve spor sever vatandaşlarımızı hep birlikte takımımızı desteklemeye davet ediyorum '' dedi.

DCM 02 (1)