MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

TOPLU A+çILI+Ş JPEG

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Kız öğrenci misafirhanesi çocuk kültür merkezi ile hasta ve hasta yakınları misafirhanesi açılıyor

İnsan odaklı sosyal belediyecilik ilkesiyle hizmet veren Manavgat Belediyesi, hizmetlerine her gün yenilerini ekliyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent halkının ihtiyaç duyduğu en önemli yatırımlarından olan Kız Öğrenci Misafirhanesi, Çocuk Kültür Merkezi ile Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanesi’ni 1 Kasım 2016 Salı günü, Saat 17.30’da düzenleyeceği toplu açılış töreni ile hizmete açacak.

+çOCUK K+£LT+£R MERKEZ¦- (6)

Toplu Açılış töreni Mimar Sinan Mahallesi, Hasan Fehmi Boztepe Caddesi No:145’te bulunan Kız Öğrenci Misafirhanesi önünde Manavgat halkının katılımıyla yapılacak. Başkan Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını bu son derece önemli saydığı yatırımların açılış törenine davet etti. Sözen, “Hizmetlerimizin odak noktası her zaman insan oldu. Merkezine insanı koyduğumuz bu çok önemli yatırımlarımızı kentimize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kız Öğrenci Misafirhanesi, Çocuk Kültür Merkezi ile Hasta ve Hasta Yakınları Misafirhanemizin açılışına tüm halkımızı davet ediyorum. Gelin bu sevinci paylaşalım” dedi.

+çOCUK K+£LT+£R MERKEZ¦- (7)

HASTA VE HASTA YAKINLARI M¦-SAF¦-RHANES¦- (1)

KIZ +û¦ŞRENC¦- M¦-SAF¦-RHANES¦- (3)

KIZ +û¦ŞRENC¦- M¦-SAF¦-RHANES¦- (6)