MANAVGAT BELEDİYESİ’NE ZEYTİN AĞACI

DSC_2936

MANAVGAT BELEDİYESİ’NE ZEYTİN AĞACI

DSC_2920

Manavgat Belediye Hizmet Binası'nda devam eden yenileme çalışmaları kapsamında son olarak sevgi, barış, kardeşlik ve sonsuz sağlığın simgesi olan zeytin ağaçları dikildi. Çalışmalar kapsamında hizmet binasının ırmak cephesinde bulunan teraslara 3 adet zeytin ağacı dikildi. Çimleme çalışmalarının da yapılacağı teraslarda çeşitli dekor düzenlemesi de yapılacak. Daha önce yapılan düzenlemelerde, daha iyi ve verimli hizmet verebilmek amacıyla hizmet binasında köklü tadilat yapılarak açık ofis sistemine geçilmişti. Vatandaşlardan gelen olumlu tepkiler üzerine yenileme çalışmalarına hız verildi. Eski mermer merdiven korkulukları kaldırılarak yerine modern görünüme sahip krom konstrüksiyon üzerine ahşap kaplama yapıldı. Dış görünüşünde yenileme çalışmaları yapılan Manavgat Belediyesi Hizmet Binası artık vatandaşları yeni görüntüsü ile karşılayacak.

DSC_2927

DSC_3598