MANAVGAT BELEDİYESİ’NE YENİ ASFALT PLENT TESİSİ

MANAVGAT BELEDİYESİ’NE YENİ ASFALT PLENT TESİSİ

Manavgat Belediyesi kent halkına daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni asfalt plent tesisi kurma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’ne ihale yoluyla satın alınan yeni modern asfalt plent tesisini inceledi.

Eski tesisin büyüyen Manavgat’a yetmemesi nedeniyle yeni tesis alma girişimi başlattıklarını belirten Başkan Sözen, bu şekilde Manavgat’ta daha hızlı ve kaliteli asfalt hizmeti vereceklerini söyledi.

MNVG3713

Eski asfalt tesisinin saatte 50 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olduğunu belirten Başkan Şükrü Sözen, yeni tesisin ise 240 ton asfalt verimine sahip olacağını anlattı. 1 aya kadar üretime başlaması planlanan tesisin, doğal gazla çalışan, çevreye duyarlı ve daha az yakıtla daha çok iş üreten bir sisteme sahip olduğunu da vurgulayan Başkan Sözen, bölgeye artı değer katacak bir yatırımı daha gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Sözen, “Her geçen gün büyüyüp gelişen Manavgat’ta, belediye olarak eski sistemlerle hizmet etmek oldukça zordu.

MNVG3743

106 mahallemize ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götüren Manavgat Belediyemize yeni bir asfalt plent tesisi kurma gereksinimi doğdu. Biz de girişimlerimizi yaparak tesisimizi yeniledik. 1 aya kadar sistemin faaliyete geçmesini planlıyoruz. İncelemelerimizi yaptık. Sistemin en iyi şekilde işletilmesi için teknik çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni sistemle, asfalt çalışmalarımızı hızlandırmayı planlıyoruz. Manavgatımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MNVG3754

MNVG3700