MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN KADİR GE

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN.ŞÜKRÜ SÖZEN’İN KADİR GECESİ MESAJI

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın son günlerini yaşıyoruz. Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde artarak devam etmesini temenni ediyorum.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadetlerle manevi duyguların en yoğun olduğu Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmaktadır. Karanlığın yerine aydınlığı, cehaletin yerine bilimi, savaşın yerine barışı, şiddet ve zulmün yerine hukuk ve adaleti, kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü öneren yüce Kur’an Kadir Gecesi’nde inmeye başlamıştır.

Bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemiz ve Manavgat’ın birliği ve bütünlüğü, daha ileriye gitmesi ve huzuru adına kabul olur. Bu çok özel olan günlerde yardıma muhtaç herkesin elinden tutmak, öte yandan ülkemizdeki mağdurların haklarına sahip çıkmak Kadir Gecesi’nin bizlere yüklediği sorumluluklardandır.

Bu gece dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak için de bize önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Birbirimize, ailemize, sevdiklerimize sımsıkı sarılalım.

Biz de Manavgat Belediyesi ailesi olarak büyüyen kentimizde tüm halkımızla manevi paylaşımda bulunacağımız bir mubarek güne daha ulaşmanın heyecanını ve huzurunu yaşıyoruz.

Bayram havasını da hissetmeye başladığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin bütün İslam Aleminin ve Manavgat halkı için sevgi, huzur, sağlık, kardeşlik ve kentimizde yaşanan sosyal barışın birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni eder kandillerini en içten dileklerimle kutlarım.

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı