MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ŞENLİKLERİ

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ŞENLİKLERİ

Manavgat Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi Meydanı’nda her akşam kurduğu iftar sofralarının yanı sıra, şenlik alanında da Ramazan eğlenceleri düzenleyerek eski Ramazanları yaşatıyor .

Belediyenin iftar sofrasında her akşam 5 bine yakın kişiye iftar yemeği verilirken, iftar sonrası düzenlenen etkinliklerle de Ramazan akşamları oldukça şenlikli geçiyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hemen her akşam iftar sofrasında vatandaşlarla sohbet ederek iftarını yapıyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ramazan eğlenceleri ise saat 21.00’de başlayarak gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor.

ÇOCUKLARA ŞENLİK, BÜYÜKLERE KONSER

Ramazan eğlencelerinde vatandaşlar ve çocuklar için birçok etkinlik düzenleniyor. Çocuklar için hediyeler, şişme oyun grupları, mini clup, Hacivat Karagöz, meddah, palyaço, masal ağacı, orta oyunu, sihirbaz gösterisi, kukla tiyatrosu, Nasrettin Hoca fıkraları, İbiş ve masalları, çocuk aktiviteleri ve interaktif yarışmalar yapılıyor. Ayrıca her yaştan insanın izleyebileceği semazen, akrobasi ve kanto gösterileri de sunuluyor.

7K4A0710

BAŞKAN SÖZEN DAVET ETTİ

Manavgat Belediyesi Ramazan şenliklerinde yerel sanatçılar, Manavgat halkı için konser verdi. Etkinliklere gelen Manavgatlılar Ramazan şenlikleriyle kente canlılık getirdiği için Başkan Sözen’e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mübarek Ramazan ayında tüm Manavgat halkını iftar sofrasında lokmalarını paylaşmaya ve Ramazan şenliklerine davet etti. Başkan Sözen, “Ramazan ayında önemli olan bir ve beraber olmaktır. Genç yaşlı herkesi AKM’deki iftar soframıza ve Ramazan eğlencelerimize bekliyorum. Ben de her akşam sizlerle iftar yapmaktan çok mutlu oluyorum” dedi.

7K4A0780

7K4A0725