MANAVGAT 2. KİTAP GÜNLERİ 1-10 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

MANAVGAT 2. KİTAP GÜNLERİ 1-10 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Manavgat Belediyesi, kentte okuma oranını artırmak, gençler ve çocuklara okumayı sevdirmek amacıyla başlattığı Kitap Günleri’nin 2’ncisini 1-10 Haziran tarihleri arasında düzenleyecek.

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği kitap günleri, 1-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. 2. Manavgat Belediyesi Kitap Günleri’nde birçok yayınevi ve seçkin yazar, kitaplarını sergileyerek okurlarıyla buluşacak. Ayrıca ünlü yazarların konferans vereceği Kitap Günleri’nde etkinlikler, her gün saat 10.00’da başlayacak ve gece 22.00’ye kadar devam edecek. Manavgat Belediyesi, bölgenin yetiştirdiği yerel yazarları da etkinlik kapsamında ayrı bir alan içerisinde halkla buluşturacak.

7K4A4603

YAZARLAR MANAVGAT HALKI İLE BULUŞACAK

Manavgatlıların heyecanla beklediği 2. Kitap Günleri’nde yazarlar Kahraman Tazeoğlu, Mustafa Balbay, Zeynep Demirkaya, İsmail Saymaz, Gülsüm Öz, Altan Öymen, Metin Karausta, Kerimcan Kamal, Caner Akbal, Cezmi Ersöz, Erdal Kara, Nihan Ertem ve Tuluhan Tekelioğlu imza ve söyleşi günlerine katılacak. Önümüzdeki günlerde belirlenecek olan daha birçok yazar da Manavgat halkı ile buluşacak.

7K4A4625

YAYINEVLERİ KİTAPLARINI SERGİLEYECEK

Fuarda, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Can Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Hayy Kitap, Doğan Kitap, Timaş Yayınları, Destek Yayınları, Pegasus Yayınları, İletişim Yayınları, Alfa- Everest Yayınları, Teen Yayınları, Epsilon Yayınevi, Altın Kitaplar, Ephesus Yayınları, Kırmızı Kedi Yayınevi, Koridor Yayıncılık, Metis Yayıncılık, Martı Yayınları, Panama Yayıncılık, Semerkand Yayınları, Deniz Poster, Paydos Yayın, Mavi Umut Yayınevi, Kahraman Yayınları, Olimpiya Yayınları, Erdem Çocuk Yayınları, Burç Yayınları, Ayata Yayınları, Manavgat Belediyesi, yerel yazarlar ve ANSAN gibi ünlü yayınevi ve yazarlar da yer alarak kitaplarını stantlarda sergileyecek.

7K4A8090

MANAVGAT’TA KİTAP GÜNLERİ HEYECANI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Manavgat’ta göreve geldiğimizden bu yana kentimizdeki kültürel ve sosyal hayatın artı değer kazanması için çalıştık. Halkımızı kitap okumaya özendirmek de bu kültürel çalışmalarımızdan bir tanesi. Vatandaşlarımızın ve tabiî ki de bizlerin heyecanla beklediği Kitap Günlerimizin 2.’sini düzenliyor olmaktan oldukça mutluyuz. Manavgat’ta kitap okuma oranının yüksek olduğunu biliyor ve etkinliğimize katılımın ilkinden daha da fazla olacağını tahmin ediyoruz. Tüm Manavgat halkımı, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı, genç yaşlı herkesi kitap okumaya ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

7K4A4638