MANAVGAT BELEDİYESİ`NDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

MANAVGAT BELEDİYESİ`NDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

Manavgat Belediyesi`nin 150 çocuğu sünnet ettirdiği Toplu Sünnet Şöleni, gün boyu renkli görüntülere sahne oldu.

Manavgat Belediyesi'nin 150 çocuk için düzenlediği toplu sünnet şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. Manavgat Belediyesi'nin katkısıyla yaklaşık 1 ay öncesinden sünnet olup iyileşen çocuklar, bütün gün aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenerek unutamayacakları bir sünnet düğünü yaşadı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, düğüne ev sahipliği yaparak 150 çocuğun ailelerinin ve tüm davetlileri eğlenceli, yemekli, bot gezili, sanatçılı düğünde ağırladı. Başkan Şükrü Sözen, çocukları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak bir an bile yanlarından ayrılmadı. Sünnet şöleni ikindi saatlerinde çocukların sünnet giysilerini giyerek Atatürk Kültür Merkezi’ne gelmesiyle başladı. Çocuklar ve aileleri önce Atatürk Kültür Merkezi’nde hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi.

7K4A0630

7K4A0639

OTOBÜSLERLE ŞEHİR TURU

Aileler ve çocuklar daha sonra tahsis edilen otobüslerle kent turu attı. Ellerindeki bayraklarla halkı selamlayan çocukların geçişi, Manavgat halkını da mutlu etti. Çocuklar şehir turundan sonra lunaparka geçti. Lunaparktaki oyuncakları Başkan Sözen`in davetlisi olarak binen çocukların mutlulukları doruğa çıktı. Başkan Sözen de çocuklarla birlikte, oyuncaklara ve çarpışan arabalara bindi. Çocuklar daha sonra Lunaparkın ırmak kıyısından kendilerini bekleyen 2 büyük botla ırmak turuna çıktı. Bot gezisinde çocuklar ikramlardan içti, dans etti. Animatör eşliğinde oyunlar oynadı. Bot turu sonunda çocuklar Boğaz Otel mevkisine indirilerek yemek ikramında bulunuldu. Çocukların sünnet düğünü gecesi ise ayrı bir güzellikteydi. Alana geçen çocuklar palyaçolarla birlikte neşeli ve şaşırtıcı oyunlar oynadı. Ardından sanatçı, Serdar Şengül söylediği kıvrak şarkılarla Manavgat halkını coşturdu. Sahne önüne bolca göbek atarak gönüllerince eğlenen vatandaşlara, Başkan Şükrü Sözen’de eşlik etti.

7K4A0795

150 ÇOCUĞA 150 ALTIN

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sahneye çıkarılan 150 çocuğa, 150 altın taktı. Şölende kısa bir konuşma yapan Başkan Sözen, ''Çocuklarımızın bu güzel ve anlamlı gününde burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Bu gün bütün gün de hep birlikte onların sevincini paylaştık. Geleceğimiz olan çocuklarımız bu etkinliklerden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Atatürk Türkiye`sinin ve devrimlerinin koruyucusu olacak çocuklarımız için ne yapsak azdır. Hepsini ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu mutlu güne ortak olan halkımıza da hoş geldiniz diyorum'' dedi.

7K4A0798

7K4A0872