MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SANAYİ VE KAVAKLI’YA SICAK ASFA

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN SANAYİ VE KAVAKLI’YA SICAK ASFALT

Yeni asfalt plent tesisinin faaliyete geçmesinden sonra kırsal mahallelerde ve kent merkezinde asfalt atağına geçen Manavgat Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde ve Kavaklı Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışması yaptı

KENT MERKEZİNDE VE KIRSALDA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından kente kazandırılan yeni asfalt plent tesisi, 106 mahalleye, modern sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt hizmeti götürmeye devam ediyor. Merkez mahalleler ve kırsal mahallelerde vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götüren Manavgat Belediyesi, kent merkezindeki Sanayi Mahallesi ve Kavaklı Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Sanayi Mahallesi 2316 ve 2025’inci sokakta başlayan çalışmada, 2 km’lik yola sıcak asfalt döken ekipler, Kavaklı Mahallesi 6522 ve 6523’üncü sokakta da 2 km’lik yolu modern hale getirerek mahalle halkının hizmetine sundu.

7K4A0499

AYRIMSIZ Ve AYRICALIKSIZ HİZMET

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür eden bölge sakinleri, ulaşımımız daha güvenli ve daha modern bir hale geldi dedi. İmkanlar doğrultusunda her mahalleye yetişmeye çalıştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni plent tesisinin faaliyete geçmesiyle birlikte de daha hızlı ve daha modern hizmet verdiklerini ifade etti. Başkan Sözen, “ Yeni asfalt t tesisimizin faaliyete geçmesiyle birlikte kentimizde çözüm odaklı hizmet üretmeye çalışıyoruz. Daha hızlı ve daha modern bir şekilde imkanlarımızı halkımızla paylaşmak istiyoruz. Çalışmalarımız, ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde devam edecektir” dedi.