3.MANAVGAT TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU 9 - 29 EKİM TARİHLERİ ARAS

3.MANAVGAT TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMU 9 - 29 EKİM TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

Manavgat Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 9-29 Ekim tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyeceği 3. Taş Heykel Sempozyumunun protokolü imzalandı

Manavgat Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 9 - 29 Ekim tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyeceği 3. Taş Heykel Sempozyumunun protokolü imzalandı. Akdeniz Üniversitesi ve Manavgat Belediyesi arasında tarafların yükümlülüklerini belirlemek amacıyla hazırlanan protokolü Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Osman Eravşar imzaladı. Dekan Vekili Eravşar’ı kapıda büyük bir nezaketle karşılayan Başkan Sözen’e Başkan Yardımcısı Aydın Öz eşlik etti. Hoşça sohbetin ardından imzalanan protokol gereğince bu yıl sempozyuma 6’sı Türk 6’sı yabancı olmak üzeri toplam 12 sanatçının katılacak.

7K4A0110

“KÜLTÜR VE SANATA HER ZAMAN ÖNEM VERDİK”

Bu yıl 3. defa Manavgatlı sanatseverlerle buluşacak olan Taş Heykel Sempozyumu ile ilgili konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen , “Manavgat’ta kültür ve sanata her zaman önem verdik ve vermeye devam edeceğiz. Amacımız Manavgat’ın marka değerini güçlendirirken sanatın büyüleyici ve etkili gücünden yardım almaktır. Çok değerli sanatçılarımızı kentimizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız. Manavgat’ımıza ve bizlere verdikleri önem ve destek nedeniyle üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi’ne ve değerli öğretim üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

7K4A0104