MANAVGAT BELEDİYESİ HAYDİ KIZLAR KAMPA PROJESİNE 96 KIZ Ö

MANAVGAT BELEDİYESİ HAYDİ KIZLAR KAMPA PROJESİNE 96 KIZ ÖĞRENCİ KATILDI

Manavgat Belediyesi’nin 2 aydır sürdürdüğü büyük sosyal çalışması “Haydi Kızlar Kampa” Projesi’nde, Manavgat’ın 32 kırsal mahallesinden getirilen toplam 96 kız öğrenci, Belediyenin Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde tatil yapma imkanı buldu.

Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, kırsal mahallelerde yaşayan kız öğrenciler için başlattığı “Haydi Kızlar Kampa” projesi, hedefine ulaştı. Manavgat Belediyesi’nin bu büyük sosyal projesiyle, Manavgat’ın uzak köylerinde yaşayan ve tatil imkanı bulamayan toplam 96 kız öğrenci, belediye ekiplerince evlerinden alınmak suretiyle Manavgat Kız Öğrenci Misafirhanesine getirildi. Uzman eğitimciler eşliğinde 12’şer gün tatil yapma imkanı bulan kız öğrenciler, yaşıtlarıyla hoşça vakit geçirirken, Manavgat’ın tarihi ve turistik yerlerini de gezme fırsatını buldu.

1 (2)

BAŞKAN AMCAYLA ÖĞLE YEMEĞİ BULUŞMASI

Toplam 4 grupta, 32 farklı kırsal mahalleden getirilerek tatil yapmalarına imkan sağlanan öğrencilerin son grubunda ise 31 kız öğrenci yer aldı. Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen, Oymapınar, Bucakşeyler, Evrenleryavşı, Dolbazlar, Sarılar, Gündoğdu ve Taşağıl Mahallelerinden gelen kız öğrencilerle

Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde düzenlenen öğle yemeğinde buluştu. 12 gün boyunca Manavgat gezileri, eğitim seminerleri gibi çeşitli aktivitelere katılan öğrenciler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen’le de uzun uzun sohbet etme imkanı buldu. Başkan Sözen yemeğin ardından kız öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

1 (3)

AMACIMIZ BİLİNÇLİ GENÇLER YETİŞTİRMEK

Başkan Sözen, “Bu yaz kampındaki amacımız, siz gençlerimizin bilinçli ve iyi bir eğitim görmesini sağlayarak, gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olmalarını sağlamaktır. Kampımızın ilerleyen günlerinde sizlerle daha çok bir araya gelmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımızın temelinde siz çocuklar ve gençlerimiz yer alıyor. Mutlu ve huzurlu bir şekilde yazın tadını çıkarmanızı temenni ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum” dedi. Programlara katılan kız öğrenciler ise, “Yaz tatilimizi verimli bir hale getirerek bizlere bir aile şefkati, anne, baba ilgisi gösteren ve yeni arkadaşlıklar edinmemizi sağlayan Şükrü Başkanımıza ve belediye yönetimine teşekkür ederiz” diye konuştu.

1 (7)

1 (4)