MANAVGAT BELEDİYESİ CUMHURİYET’İN 94. YILINA ÖZEL DRAGO

MANAVGAT BELEDİYESİ CUMHURİYET’İN 94. YILINA ÖZEL DRAGON ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR

Manavgat Belediyesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılı nedeniyle 26-27 Ekim tarihlerinde Titreyengöl’de Dragon Şenlikleri düzenleyecek.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Yarışma Talimatı İçin Tıklayınız.

Manavgat Belediyesi ve (TİSOYAB) Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği işbirliği düzenlenecek olan Dragon Şenlikleri’ne katılacak olan takımlar belirlenmeye başladı. Dragon Şenlikleri’ne katılmak isteyen takımların en geç 25 Ekim Çarşamba günü Saat 13.00’e kadar [email protected] adresine başvurmaları gerektiği belirtildi.

DSC_9531

Manavgat’ın Sorgun Mahallesi’nde 1. Derece Doğal Sit Alanı Sorgun Ormanı içerisinde doğal bir göl olan Titreyengöl’de kano festivalinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi amacıyla hazırlıklar ve temizlik çalışmaları da büyük bir titizlikle yürütülmeye devam ediyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 26 Ekim’de Saat 10.00’da başlayacak olan Dragon Şenliklerine tüm Manavgat halkını davet etti. Başkan Şükrü Sözen, “Her kesimden kent halkımızı ve özellikle gençlerimizi sporun her dalına yöneltmeye çalışıyoruz. Dragon yarışlarının ise farklı bir boyutu var. Hem turizme canlılık getiriyoruz, hem sportif etkinlik düzenlemiş oluyoruz, hem de eşsiz güzellikteki Titreyengöl’ün tanıtımına katkı yapmış oluyoruz. Bu yüzden Cumhuriyetimizin 94. Yılına ithafen düzenleyecek olduğumuz ve çok önemsediğimiz dragon şenliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

DSC_6771-001

DSC_6950-001