Kırşehirliler Derneği'nden Başkanımıza Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde kuruluşu gerçekleştirilen Kırşehir-Nevşehir Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Umut Bayındır ile dernek yönetim kurulu üyeleri Fazlı Tunç ve Servet Baran katıldı. Yeni kurulan bir dernek yönetiminin kendisini ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, diyalogların bu şekilde daha da geliştirilebileceğini söyledi. Başkan Sözen, Manavgat'ta yaşayan Kırşehirli ve Nevşehirlilerin bir araya gelip tek çatı altında toplanmasının da ilçenin gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı. Kırşehir-Nevşehir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Umut Bayındır ise, "Dernek oluşumunun hemen sonrasında özellikle Başkan Şükrü Sözen'i ziyaret ettik. Belediyenin her çalışmasında yanlarında olduğumuzu dile getirmek istedik. Bu tanışma hem belediye hem dernek açısından çok yararlı oldu. Başkan Sözen'in çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz. Çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.