Başkan Sözen'in Kick Bokscu konukları

Geçtiğimiz hafta Antalya'da Dünya Budo Federasyonu (WBF) tarafından düzenlenen "Uluslararası Kick Boks Dostluk Turnuvası'nda" madalya alan Türk ve İsrailli sporcular Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i ziyaret etti.

Antalya’da geçtiğimiz hafta Dünya Budo Federasyonu (WBF) tarafından düzenlenen "Uluslararası Kick Boks Dostluk Turnuvası'nda" başarılı olup madalya alan İsrailli ve Türk sporcular Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete WBF Dünya Buda Federasyonu Genel Başkanı Fikret Küçükakdere, İsrail WBF Temsilcisi Hüsni Arar, Türkiye Kick Boks Federasyonu K1 Teknik Kurul Üyesi ve Manavgat Avşar Spor Kulübü Başkanı Yasin Avşar, Kickboks antrenörü Vahit Yerebakan ile madalya alan 16 İsrailli ve 16 Türk sporcu katıldı. Küçük sporcuları makamında büyük bir sevgi ile ağırlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, spora ve sporcuya önem verdiklerini bu nedenle elde edilen başarının kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Küçük sporculara madalyalarını tek tek takan Başkan Şükrü Sözen, spora olan yaklaşımı nedeniyle de plaketle ödüllendirildi. WBF Genel Başkanı Fikret Küçkadere ve Yasin Avşar, müsabakaları yakından takip eden Başkan Şükrü Sözen'e plaket sundu.

Spora yatırım yapıyoruz
Başkan Şükrü Sözen de WBF Genel Başkanı Fikret Küçükakdere, WBF İsrail Temsilcisi Hüsni Arar, WBF İsrail Antrenörü Tasnim Arar ve Türk takımı antrenörü Vahit Yerebakan'a plaket vererek teşekkür etti. İsrailli ve Türk sporcular, Başkan Sözen'i ziyaretlerinden sonra kendileri için düzenlenen bot gezisine katılarak turnuvanın yorgunluğunu atmaya çalıştı. Başkan Şükrü Sözen, "Küçüklerimizin kick boks spor dalında elde ettikleri başarı hepimizi sevindirdi. Onların bu küçük yaşta sporla tanışmaları çok güzel bir olay. İsrailli ve Türk sporcuların bir arada olmaları ise çok anlamlı. Sporun amacı sadece yarış değil, insanlar arasındaki dostluk duygularını da pekiştirmektir. Biz de belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kuracağımız gençlik merkezlerinde gençlerimizi değişik branşlarda spor aktiviteleri ile tanıştıracağız. Spora yapacağımız yatırımların alt yapısı için harıl harıl çalışıyoruz. Manavgat halkının spora olan bakış açısını değiştirmek istiyoruz. Manavgat'ta artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.