Muhtardan Başkan Sözen'e hizmet teşekkürü

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kent içinde hizmet götürülmemiş yer kalmaması için tüm birimlerini seferber ediyor. Asfaltı bulunmayan cadde ve sokaklara tek tek giren ekipler, son olarak da Milli Egemenlik Mahallesi'ne el attı. Mahalle muhtarı Aydın Şirin, asfalt çalışmaları nedeniyle Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

Ekipler gece gündüz çalışarak mahallede 2 bin metre asfalt döktü. Böylece Milli Egemenlik Mahallesi, Kasaplar Bölgesi'ne asfalt kaplama yol ile bağlanırken vatandaşlar da yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtulmuş oldu. Asfalt kaplama çalışmasının yapılması, 6 bin 500 nüfusu bulunan mahallede sevinç yaratırken, Mahalle Muhtarı Aydın Şirin ve 1. Aza Vedat Pekmez, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e bölgeye getirdiği hizmet nedeniyle teşekkür etti. Asfalt çalışmalarını takip eden Muhtar Aydın Şirin, "Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'e mahallemizin asfalt sorununu bildirmiştik. Çünkü mahallemizin Kasaplar'a bağlanan bölgede ciddi asfalt sıkıntısı vardı. Mahalle halkı yazın tozdan, kışın da çamurdan bıkmıştı. Çocuklarımız da okula gidip gelirken zorluk yaşıyorlardı. Başkanımız isteğimizi ikiletmedi ve hemen talimatları vererek işleri başlattı. Sayın Başkanımıza Manavgat'ın genelinde ve mahallemizde yaptığı çalışmalar nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bugüne kadar yaptığı çalışmaların olumlu olduğunu gözlemliyoruz. Kendisine bundan sonraki hizmetlerinde de başarılar diliyoruz" diye konuştu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, kent içinde hizmet götürülmemiş yerin kalmayacağı konusunda titiz çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Kent genelinde vatandaşımızın ayağının çamura değmemesi için canla başla çalışıyoruz. Her türlü çalışmamızı daha yaşanabilir bir Manavgat'ı yaratabilmek için yapıyoruz. Bunun için vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Omuz omuza vererek her işin üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.