Belediyemizden Modern Çöp Kovaları

Manavgat Belediyesi, modern görünümlü çöp kovalarını kent merkezindeki ana arterlere yerleştirmeye başladı. İlk etapta Antalya Caddesi'nde montajları yapılan sabit çöp kovaları vatandaşların da beğenisini topladı.

Manavgat Belediyesi, kent merkezi için yaptırdığı özel tasarımlı, modern görünümlü çöp kovalarını yerleştirmeye başladı. İşlevsel niteliği düşünülerek tasarlanan sabit çöp kovalarının ilk etapta İbrahim Sözen Caddesi, Antalya Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Güllük Caddesi ve Demokrasi Bulvarı gibi ana arterlere yerleştirileceği belirtildi. Kısa mesafe aralıklarla yerleştirilen modern çöp kovaları vatandaşların da büyük beğenisini topladı. Ufak ayrıntılarla kentin bambaşka bir görünüme kavuşmaya başladığını belirten vatandaşlar Başkan Şükrü Sözen'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Arı da modern çöp kovalarını yerleştirmekteki amaçlarının vatandaşları çevre temizliği konusunda bilinçlendirmek olduğunu söyledi. Arı, "Kentin en işlek ana arterlerinde vatandaşların elindeki çöpleri atacak bir çöp kutusunu bulamaması büyük sorundu. Biz de bunu düşünerek özel tasarım çöp kovaları yaptırdık. Şimdi vatandaşlar çöplerini yerlere atmayacak. Çöp kovalarımız gün içinde de ekiplerimiz tarafından sık sık boşaltılıp temizlenecek. Vatandaşlarımızdan da çevre temizliği konusunda daha fazla duyarlılık bekliyoruz" dedi.