Başkanımız Esnaf Ziyaretlerinde...

Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, yoğun çalışma temposu içinde kent merkezindeki esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Sözen, son olarak Demokrasi Bulvarı'ndaki esnafı gezerek sorunları dinledi, notlar aldı.

Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birlik Başkanlığı (MATAB) görevini de başarıyla yürüten Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, yoğun iş temposu içinde, kent halkını da ziyaret ederek dilek ve şikayetleri öğrenmeye çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Sanayi esnafını ziyaret eden Başkan Sözen, son olarak da Demokrasi Bulvarı'ndaki esnafla buluştu.

Ayırım yapmadan tek tek bütün esnafları gezen Başkan Sözen, vatandaşlardan gelen istekleri kendisi not aldı. Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e Belediye Meclis Üyesi Bülent Özgüven de eşlik etti. Vatandaşlarla sık sık bir arada olarak onların sıkıntılarını çözüme ulaştırmaya çalıştığını dile getiren Başkan Sözen, Manavgat'ı iyi yönde değiştirmek için gece gündüz aralıksız çalıştığını anlattı. Başkan Sözen, "Manavgat halkı en güzel şeyleri hak ediyor. Ben de bir Manavgat sevdalısı olarak kenti en iyi noktaya taşımak için canla başla çalışıyorum. Tek isteğim Manavgat halkının sabırlı olarak bana destek vermesi. Önümüzdeki 5 yılda pek çok güzel projeyi hayata geçireceğiz. Benim isteğim Manavgat halkıyla elele çalışmak. Bana verdikleri destek için tüm Manavgatlılara teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça herkese ulaşmaya çalışacağım" dedi. Başkan Şükrü Sözen, çok sevdiği çocuklarla da gezisi sırasında bir araya gelerek onlar için yapacağı projeleri anlattı.