Başkanımız Emniyet Müdürü'nü ziyaret etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş'u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Manavgat bürokrasisinde yeni bir sürecin başladığının müjdesini verdiğini belirten Başkan Sözen, "Bu süreçte Manavgat karlı çıkacak. Halkımız güzel şeyler yaşayacak" dedi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, görevine yeni başlayan Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş'u ziyaret ederek başarılar diledi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, vatandaşların huzuru ve daha yaşanılabilir bir Manavgat için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Sözen, "Manavgat bürokrasisinde, idari noktadaki kişilerin koordineli bir şekilde çalışması gerektiğine inanıyorum. Sayın müdürümüz gibi göreve yeni başlayan Jandarma Komutanımız ve önümüzdeki günlerde göreve başlayacak yeni Kaymakamımızla birlikte yeni süreçte Manavgat için koordineli güzel hizmetler vereceğiz. Manavgat'ta yeni bir sürecin başladığının ve güzel şeylerin olacağının müjdesini buradan veriyorum. Manavgat Belediye Başkanı olarak her zaman yanlarında olduğumuzu her zaman işbirliğine hazır olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Onların başarılı olması durumunda Manavgat halkı ve Manavgat kazanacaktır" dedi.

Manavgat'ı huzur kenti yapacağız
Yeni Emniyet Müdürü Alper Tunga'yı da Alanya'daki başarılı çalışmalarından dolayı tanıdıklarını ekleyen Başkan Şükrü Sözen, Manavgat'ta mesleğini seven başarılı bir Emniyet Müdürü ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Şükrü Sözen, "Emniyet müdürümüzün Alanya'daki başarılı çalışmalarını biliyoruz. Mesleğini seven ve başarılı bir emniyet mensubu olan müdürümüzün Manavgat'a gelmesini Manavgat halkı ve bizler için büyük şans olarak değerlendiriyorum. Alanyalıların da sayın müdürümüzün Manavgat'a gelmesinden dolayı üzüldüğünü düşünüyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi. Başkan Sözen'i nazik bir şekilde ağırlayan Manavgat Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Belediye Başkanımızın söylediği gibi koordineli bir şekilde çalışarak Manavgat'ı huzur kenti yapacağız" dedi.