Belediyeden dip köşe temizlik.

Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent içini tertemiz ve daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla harıl harıl çalışıyor. Yeni başlatılan uygulamada 10'ar kişiden oluşan temizlik ekipleri, bir mahalleyi pırıl pırıl edene kadar toplu bir şekilde çalışacak. Uygulamanın ilki Yayla Mahallesi'nde başlatıldı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların her gün bir mahalle olarak organize edildiğini, 19 mahalle tamamlanana kadar aynı sistemin devam edeceğini söyledi. Temizlik çalışmaları kapsamında boş arsalar da yangın ve sinek, böcek tehlikesine karşı temizleniyor. Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Arı, bu güne kadar 115 adet arsanın bu şekilde temizlendiğini, özellikle yaz aylarında vatandaşların rahat ettiğini söyledi. Müdür Arı, "Amacımız Manavgat'ı daha temiz bir kent haline getirmek. Bunun için her mahallede temizlik çalışması başlattık. Ekiplerimiz her gün bir mahalleyi pırıl pırıl edene dek dip köşe temizleyecek, çöplerini toplayacak. 19 mahallede de aynı çalışma yapılacak. Çalışmalar kapsamında boş arsalar da ihmal edilmeyecek" dedi.