HUZUREVİ ANNELERİNE ANLAMLI KUTLAMA

huzur evi

HUZUREVİ ANNELERİNE ANLAMLI KUTLAMA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Anneler Günü’nde Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde yaşayan anneleri unutmayarak, onlara Boğaz Kafe’de bir kutlama programı düzenledi. Başkan Sözen, özel olarak yaptırdığı pasta ve çiçeklerle birlikte Huzurevi’nde yaşayan annelerin yanına gitti.

BAŞKAN SÖZEN EL ÖPTÜ, ÇİÇEK SUNDU

Huzurevi’nde yaşayan anneler, Başkan Sözen’i büyük bir sevinçle karşıladı. Başkan Sözen buket çiçeklerini annelere ellerini öperek sundu. Keyifli sohbetin sonrasında özel olarak hazırlatılan Anneler Günü pastası yine Başkan Sözen ve anneler tarafından mumları üflenerek kesildi. Başkan Sözen’in ziyaretinden oldukça memnun olan huzurevi anneleri, “Allah ondan razı olsun. Bizi hiç yalnız bırakmıyor. Böylesine güzel bir gün yaşattığı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Huzurevinde yaşayan büyüklerimiz hepimizin annesi ve babası. Onları her fırsatta ziyaret ediyor, hayır dualarını alıyoruz. Bu mutlu günde de onlara gelerek ellerini öptük. Tüm annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.