MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HOCALAR, AKSAZ VE SÜLEK’TE ASFAL

aksaz ve sülek

MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN HOCALAR, AKSAZ VE SÜLEK’TE ASFALT

Manavgat Belediyesi, yıl sonuna kadar koyduğu 350 km’lik asfalt hedefini yakalayabilmek amacıyla, özellikle kırsal mahallelere yönelik olarak başlattığı asfalt atağını, aralıksız sürdürüyor. Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı anda birkaç kırsal mahallede gece gündüz demeden asfalt çalışması yapıyor. Manavgat Belediyesi son olarak Hocalar Mahallesi’nde toplam 15 kilometre, Aksaz Mahallesi’nde 5 km ve Karacalar Sülek Mahallesi’nde ise 3 km asfalt çalışması yaparak vatandaşları rahatlattı.

AKSAZ VE S+£LEK ASFALT HAZIRLI¦ŞI (1)

Belediye ekipleri özellikle Hocalar Mahallesi’nde girilmedik yer bırakmadı. Asfalt Plent Tesisinin faaliyete geçmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirten Manavgat Belediye Şükrü Sözen, yıl sonuna kadar hedefledikleri 350 kilometreyi yakalayacaklarını söyledi. Sözen, “Asfalt tesisimizi faaliyete geçirdikten sonra, halkımızdan gelen sıcak asfalt taleplerini, daha hızlı bir şekilde değerlendirebiliyoruz. Kırsal mahallelerimizde ise hem sıcak asfalt, hem sathi kaplama asfalt çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Halkımızın ayağının toza değmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Özellikle okulların açıldığı şu günlerde çocuklarımızın daha güvenli ve rahat yollardan yürümeleri için ekiplerimizi seferber ettik. Sathi kaplama ve sıcak asfalt hedefimiz olan toplam 350 km’yi yıl sonuna kadar tamamlayacağız” dedi.

AKSAZ VE S+£LEK ASFALT HAZIRLI¦ŞI (4)

HOCALAR'DA ASFALT (1)

HOCALAR'DA ASFALT (4)