MANAVGAT BELEDİYESPOR’A SEZON ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

bldspor

MANAVGAT BELEDİYESPOR’A SEZON ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige çıkan Manavgat Belediyespor’un yeni yönetimi, futbolcuları ve teknik heyeti ile basın mensupları kaynaşma ve moral yemeğinde bir araya geldi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in desteği ile 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lige çıkan Manavgat Belediyespor’un yeni kadrosu basına tanıtıldı. Manavgat Şelalesi’nde verilen yemekte, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyespor’un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularının yanı sıra Manavgat basını bir araya geldi. 2017-2018 Sezonuna “Şampiyonluk” parolasıyla çıkan Manavgat Belediyespor, sezon başından bu yana yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üstüne çekmişti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapılan seçimle göreve gelen Manavgat Belediyespor Kulübünün yönetim kurulu üyeleri ile futbolcuları Şelale girişinde büyük bir nezaketle karşıladı.

7K4A2844

Yemek öncesi söz alan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, geçtiğimiz sezon başarıları ile göz dolduran Manavgat Belediyespor’un yepyeni yüzüyle lige başlayacağını söyledi. Çok emek vererek yeni ve güzel bir takımı oluşturduklarını dile getiren Başkan Sözen, herkesin isimlerini okumak suretiyle, takımı tanıttı. Başkan Şükrü Sözen, basın mensuplarına futbolcular, teknik kadro ve yeni yönetimi tek tek tanıttı. Başkan Sözen, önceki sezon Osmaniyespor’u şampiyon olarak 3. Lige çıkaran UEFA Pro lisanslı teknik direktör Harun Aydoslu ve yardımcı antrenörler Baykal Kan, Ediz Özel ve Mehmet Dumanı basına tanıttı.

7K4A2959

YENİ YÖNETİM DÖNEMİ

Başkan Sözen’in kararlı tutumu ve takıma inanıp sahip çıkan Manavgatlı isimlerin bir araya gelerek yeni yönetimi oluşturması büyük takdir toplarken, basın mensuplarının da ilgi odağı oldu. Yeni yönetimde Belediyespor’un Yönetim Kurulu Başkanlığını Belediye Başkanı Şükrü Sözen üstlenirken, üyeler ise Şükrü Vural, Cengiz Haydar Barut, Erkan Yılmaz, Ahmet Demirci, Ziya Özden, Mehmet Şenel, Ramazan Kara, Mustafa Mutlu, Aykut Karasoy, Ahmet Günal, Erkan Berber, Sururi Çorabatur, Bilal Özen, Süleyman Yüksel, Etem Erdem, Ali Güneş, Muhittin Ersoy ve Ercan Eren’den oluştu. Sözen, yeni yönetimi de tek tak tanıtırken, ligde ilk mücadelenin 24 Eylül’de Karaman Belediyespor’a karşı deplasmanda mücadele vereceğini söyledi. Sözen, Manavgat Belediyespor’un grubunda yer alan diğer takımlar ise Manavgatspor, Medcem Silifke Belediyespor, Gölhisarspor, Sarayönü Belediyespor, Isparta Davrazspor, Mut İdmanyurdu Belediyespor. Serik Belediyespor, Kepez Belediyespor, Konya Ereğlispor, Bucak Belediyespor, Oğuzhanspor ve Akşehirspor’un yer aldığını vurguladı.

7K4A3026

TRANSFERLER PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURDU

Başkan Şükrü Sözen, transfer sezonunun başlamasıyla 6’sı iç transfer 15’i dış transfer olmak üzeri toplam 21 oyuncunun takıma kazandırılırken 6 genç oyuncunun da alt yapıdan yükselerek Manavgat Belediyespor bünyesine katıldığını söyledi. Sözen, dış transferlerin Bağcılarspor’dan Murat Berge, Güzelorduspor’dan Tuğrul Karatosun, Amasyaspor’dan Ömer Seyis, Turgutluspor’dan Hurşit Velioğlu, Osmaniyespor’dan Hakan Doğan, Mertcan Özsoy, Gökay Yiğit, Mert Tolun, Serik Belediyespor’dan Ahmet Çetinkaya, Çekmeköyspor’dan Ahmet Gündoğdu, Karaköprüspor’dan Yunus Aydın, Kızılcabölükspor’dan Adem Ercan, Çorluspor’dan Celalettin Topçu, Edirnespor’dan Abaka Serge Alain ve Ünyespor’dan Murat Demirezen. İç Tranferde ise Engin Ulutaş, Mustafa Yüksel, Gökhan İlhan, Alihan Ünal, Şehmuz Aslan ve Emre Demirer ile anlaştı. Alt yapıdan takıma katılan genç isimler ise Uğur Doğan Yüksel, Yunus Çınar, Saip Çınar, Berat Ali Akbak, Mehmet Taş ve Sevkan Kadak’tan oluştuğunu söyledi.

7K4A3056

7K4A3087