KAYMAKAM NAZMİ GÜNLÜ’DEN BAŞKAN SÖZEN’E VEDA ZİYARET

kaymakam

KAYMAKAM NAZMİ GÜNLÜ’DEN BAŞKAN SÖZEN’E VEDA ZİYARETİ

Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul Bakırköy Kaymakamlığına atanan Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti

Manavgat Kaymakamı olarak 2 yıldır görev yapan ve yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul'un Bakırköy İlçe Kaymakamlığı'na atanan Kaymakam Nazmi Günlü, veda ziyaretleri kapsamında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret etti. Başkan Sözen Kaymakam Günlü’yü büyük bir nezaketle kapıda karşıladı. Başkanlık ofisinde yapılan görüşmede Kaymakam Günlü, görev yaptığı bölgelerde edindiği dostlukların her zaman baki kaldığını belirterek, Manavgat’a kazandırmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Sözen’e teşekkür etti.

7K4A2639

SÖZEN’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Görev yaptıkları süre boyunca birlikte uyum içinde çalışarak başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Sözen, Manavgat Belediyesi’ne desteklerinden dolayı Nazmi Günlü’ye teşekkür etti. Sözen, “Kentimize bu denli katkı sağlayan ve gittiği her yerde sevgiyle karşılanan bir görev adamının ilçemizde görev yapması bizleri onurlandırmıştır. Yaptığımız çalışmalarda belediyemize ve kentimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz” dedi. Başkan Şükrü Sözen ve Kaymakam Nazmi Günlü birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Şükrü Sözen, Günlü’ye Atatürk tablosu, Manavgat görselli anmalık ve Manavgat desenli fincan takımı hediye ederek, her zaman Manavgat’ı hatırlamasını istedi.

7K4A2642

7K4A2663