HİSAR CADDESİ’NDE KALDIRIMLAR GENİŞLİYOR

HİSAR CADDESİ’NDE KALDIRIMLAR GENİŞLİYOR

Manavgat Belediyesi, İlçe Jandarma Karakolu’nun Kavaklı Mahallesi’ne taşınmasının ardından, Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi’nde yaya trafiği sorununu çözmek amacıyla, Jandarma Karakolu’na ait duvarın bir kısmını yıkarak kaldırım genişletme çalışmasını sürdürüyor

Manavgat Belediyesi, İlçe Jandarma Karakolu’nun Kavaklı Mahallesi’ne taşınmasının ardından, Hisar Caddesi’nde yaya trafiği sorununu çözmek amacıyla, Jandarma Karakolu’na ait duvarın bir kısmını yıkarak kaldırım çalışmasına başladı. Belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında, Hisar Caddesi’nde, önceki hali 1 metre olan kaldırım, 4 metre genişliğine çıkarıldı.

7K4A8104

Çalışmada 100 metrelik kaldırımda 340 m2’lik alanda parke döşemesi yapıldı. 100 metrelik duvarın yüksekliğinin duba ile birlikte 1 buçuk metre olacağı da belirtildi. Manavgat Belediyesi, yaya trafiği sorununu çözüme kavuşturacak olan kaldırım çalışmasında, 17 adet ağacı koruma altına alarak bordür taşı da döşeyecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte, hem yaya trafiğinin çözüme kavuşacağını hem de kaldırımın genişletilerek yaya yolunun görsel bir güzelliğe kavuşacağını söyledi. Başkan Sözen, “ İlçe Jandarma Karakolu’muzun şehir merkezinden taşınmasıyla birlikte yaptığımız görüşmeleri neticelendirerek, vatandaşlarımızın ulaşım zorluğunu çözüme kavuşturmak istedik. Kaldırım çalışmamızın tamamlanmasıyla birlikte hem yaya trafiğini çözüme kavuşturmuş olacağız hem de alanımızı genişletmiş olacağız” dedi.

7K4A8108

7K4A8109