SÜMER TİLMAÇ’IN ADI TİYATRO SALONUNDA YAŞAYACAK

SÜMER TİLMAÇ’IN ADI TİYATRO SALONUNDA YAŞAYACAK

Manavgat Belediyesi 2017 Aralık ayı belediye meclis toplantısı, Side Ek Hizmet Binasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen başkanlığında yapıldı. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında açılış konuşması yapan Başkan Şükrü Sözen, 4 Aralık Madenciler Günü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Şükrü Sözen, 27 Kasım’da meydana gelen şiddetli yağışlarda m2’ye 156 kg yağış düştüğünü hatırlatarak Manavgat Belediyesi ekiplerinin tüm gece boyunca ve ertesi gün seferber olduğunu ve vatandaşlarımıza yardım ettiğini dile getirdi. Başkan Sözen, şiddetli yağışta çalışarak Manavgat’ın en az hasarla yağışlardan etkilenmesini sağlayan tüm Manavgat Belediyesi ekiplerine ve ASAT ekiplerine de teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, gezi ve incelemelerde bulunmak amacıyla Manavgat’a ziyarete gelen Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’u en iyi şekilde ağırladıklarını da belirterek Side Kentsel Tasarım Projesinin detaylarını sunduklarını ve pozitif dönüş aldıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen son olarak Manavgat Belediyesi’nin yeni açılan asfalt plent tesisinin aralıksız bir şekilde tam kapasiteyle çalıştığını, 106 mahalleye program dahilinde asfalt hizmeti götürmeye devam ettiklerini söyledi.

2017 ARALIK MECL¦-S (1)

S+£MER T¦-LMA+ç (4)

2 YAŞINDAKİ BUĞLEM’İN ADI HOCALAR’DAKİ PARKA VERİLDİ

Daha sonra meclis gündem maddeleri görüşülmeye başlandı ve 7 maddenin tamamı oy birliğiyle karara bağlandı. Manavgat Belediye Meclisinin 1. Gündem Maddesi’nde Hocalar Mahallesi’nde evlerinin önündeki ocakta pişen süt kazanına düşerek hayatını kaybeden 2 yaşındaki Buğlem Daşbaş’ın isminin, Manavgat Belediyesi tarafından mahalleye yaptırılan parka verilmesi konusu görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Bu¦şlem Da+şba+ş

HOCALAR MAHALLES¦-NDE BU¦ŞLEM DA+ŞBA+Ş PARKI (1)

HOCALAR MAHALLES¦-NDE BU¦ŞLEM DA+ŞBA+Ş PARKI (2)

SÜMER TİLMAÇ O SALONDA TİYATRO DERSİ VERMİŞTİ

3. Gündem maddesinde ise Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki Tiyatro salonuna 2015 yılı Haziran ayında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Türk sinema ve tiyatrosunun duayeni ünlü oyuncu Sümer Tilmaç isminin verilmesi yine oy birliği ile kararlaştırıldı. Sümer Tilmaç ölmeden önce Manavgat Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki aynı salonda tiyatro kursu vermiş ve pek çok tiyatro öğrencisinin yetişmesine katkı sağlamıştı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hayatını zamansız bir şekilde kaybeden 2 yaşındaki Buğlem Daşbaş’a ve ünlü oyuncu Sümer Tilmaç’a Allah’tan rahmet diledi. Gündemin 5. Maddesinde başarılı öğrenci ve sporcuların altınla ödüllendirilmesi konusu, 6. Maddede gündeme gelen Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası üyeliğinden çıkılması konuları oy birliğiyle karara bağlandı.

S+£MER T¦-LMA+ç (1)

S+£MER T¦-LMA+ç (3)