ASFALT PLENT TESİSİ ÇALIŞIYOR VATANDAŞA HİZMET GİDİYOR

ASFALT PLENT TESİSİ ÇALIŞIYOR VATANDAŞA HİZMET GİDİYOR

Manavgat Belediyesi’ne ait asfalt plent tesisi, tam kapasiteyle çalışarak 106 mahalleye asfalt hizmeti götürmeye devam ederken Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise bölgelerde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetliyor

Asfalt plent tesisinin faaliyete geçmesiyle birlikte 106 mahallede asfalt seferberliği başlatan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, her fırsatta asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek aynı zamanda vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteriyor. Başkan Şükrü Sözen son olarak, Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek bölge esnafıyla da bir araya geldi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in asfalt denetimine, Bahçelievler Muhtarı Nazmi Demir ve bölge esnafları eşlik etti. Mahalle muhtarı Nazmi Demir ve bölge sakinleri, asfalt çalışmalarının kendilerini mağdur etmeden tamamlanmasından dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

7K4A7465

ASFALT PLENT TESİSİ TAM KAPASİTEYLE ÇALIŞIYOR

Yeni kurulan Asfalt Plent Tesisi’nin tam kapasite ile ve aralıksız olarak hizmet vermeye devam ettiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 106 mahalleye ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet götürdüklerini vurguladı. Başkan Şükrü Sözen, “ Kent genelinde yürüttüğümüz asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tam kapasite ile çalışarak üretim yapan Asfalt Plent Tesisi’miz sayesinde, bütün mahallelerimize daha hızlı bir şekilde çözüm odaklı hizmet götürüyoruz. Belediye olarak plan dahilinde çalışırken acil ihtiyaçlı olan bölgelere en hızlı şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. 106 mahalle genelinde hizmetlerimiz ayrımsız ve ayrıcalıksız bir şekilde devam edecektir” dedi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, 5001,5006,5007,5008 ve 5017 numaralı sokaklar sıcak asfaltla yenilenirken, 5005, 5015,5018 ve 5029 numaralı sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

7K4A7476

7K4A7477