GELECEĞİN GÜREŞCİLERİ MANAVGAT’TA YETİŞECEK

güreşçiler

GELECEĞİN GÜREŞCİLERİ MANAVGAT’TA YETİŞECEK

Spora ve sporcuya her koşulda destek olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, geleceğin pehlivanlarını Manavgat’ta yetiştirmek amacıyla Manavgat Belediyesi Hizmet Binası yerleşkesinde bulunan alana Güreş Salonu yaptırarak açılış gerçekleştirdi.

Düzenlenen açılışa CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Manavgat Güreş Ağası Hasan Özden, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve sporcuların aileleri katıldı. Manavgat’ın merkez ve kırsal mahallelerinde ikamet eden 35 güreşçi, haftanın 5 günü akşam 17.30 saatinde Antrenör Ercan Keskin eşliğinde antrenman yaparak, 12 Nisan’da yapılacak olan 2020 Güreş Sezonu’nun ilk güreşi 9. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri hazırlıklarına başlamış oldu. Büyük boy kategoride ise 10 pehlivan, “Örümcek Adam” lakaplı Başpehlivan Serhat Gökmen ile çalışma gerçekleştirecek. Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim, Güreş eğitimi almak isteyen sporcular için kayıtların devam ettiğini belirterek başvuruların Manavgat Belediyesi Güreş Salonu’nda yapılacağını ifade etti.

_NVG1135

ŞAMPİYONLAR BURADA YETİŞECEK

Manavgat Belediyesi Başkanı Şükrü Sözen’in belediyecilik hizmetlerinde her zaman spora ve sporcuya destek olduğunu belirten CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, geleceğe yönelik yapılan hizmetlerin başarı getireceğini ifade ederek Başkan Şükrü Sözen’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Manavgat Güreş Ağası Hasan Özden ise Güreş Salonu’nun faaliyete girmesiyle birlikte eğitim alan sporcuların Manavgat’ın başarısı için tek dökeceğini söyleyerek ata sporuna destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Er meydanlarının başpehlivanlarını yetiştirmek amacıyla spora ve sporcuya destek olduklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Manavgat halkının ata sporu olan Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne büyük ilgi duyduğunu belirtti. Başkan Sözen, “ Yarınlarımızın başpehlivanlarını Manavgat’ımızda yetiştirmek adına böyle bir salonu hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin ve çocuklarımızın uzman antrenörler eşliğinde aldığı eğitimin başarı olarak geri döneceğine inancım tam. Bütün çocuklarımızı Güreş Salonu’muzda eğitim almaya davet ediyorum. Güreş Salonu’muz hayırlı uğurlu olsun dedi”.

_NVG1171

_NVG1154