10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ’NDE “İNSAN GİBİ” TİYA

10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ’NDE “İNSAN GİBİ” TİYATRO

Manavgat’ta 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nde sahnelenen “İnsan Gibi “İsimli tiyatro beğeni topladı. Kadın hakları, özgürlük, adalet, empati gibi konuları mizahi bir dille sahnelenen oyunda, tiyatrocuların oyun içerisinde seyirciyle diyalog kurması neşeli anlara sahne oldu.

Manavgat Belediyesi’nin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında kent halkıyla buluşturduğu tiyatro gösterileri Manavgatlı tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor. Manavgat Belediyesi, son olarak “ İnsan Gibi” isimli tiyatro oyununu Atatürk Kültür Merkezi’nde seyirciyle bir araya getirdi. Kenan Büyükarman’ın derlediği, Cüneyt Gürbüz’ün de yönetmenliğini yaptığı “İnsan Gibi” tiyatro oyunu izleyiciden tam not aldı.

_NVG0408

Kadın hakları, özgürlük, adalet, empati gibi konuları mizahi bir dille sahnelenen oyunda, tiyatrocuların oyun içerisinde seyirciyle diyalog kurması neşeli anlara sahne oldu. Oyunun sahnelenmesinin ardından Manavgatlı tiyatro severler, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına sahneye gelerek konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hakime Yılmaz, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kültürel ve sanatsal etkinliklere önem verdiğini belirterek farklı tiyatro gruplarını Manavgat halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi.

_NVG0428

_NVG0478