Manavgat Belediyesi EMITT Fuarı`nda Tanıtıldı

25Manavgat Belediyesi, bu yıl 16.sı düzenlenen ve dünyanın en büyük 5.Turizm Fuarı olan İstanbul Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı`nda (EMITT) Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından tanıtıldı.

Manavgat Belediyesi,bu yıl 16.sı düzenlenen ve dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan İstanbul Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı`nda (EMITT) Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından tanıtıldı. Manavgat Belediyesi,Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilen ve bu yıl 16`sı yapılan, 62 ülke ile ülkemizden birçok sayıda ilin katıldığı EMITT Turizm Fuarı`nda 40 metrekarelik bir alanda tanıtıldı.Dünya turizm profesyonellerinin buluştuğu EMITT Turizm Fuarı`na Manavgat`a ait turizm tanıtım kitapçıkları, görseller ve CD`lerle birlikte katılan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yerli ve yabancı ziyaretçilere doğa cenneti Manavgat`ı anlattı.

Stand da yine Başkan Sözen tarafından bu yıl 3.`sü yapılacak olan Uluslar arası Motorsiklet Festivali ve 17. si yapılacak olan Barış Suyu Festivali`nden de bahsedildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen`e Motosiklet Festival Heyeti de eşlik etti.Dünyanın önde gelen turizm fuarlarından biri olan ve çok sayıda turizmcinin buluştuğu EMITT Fuarını gezen ziyaretçiler, Manavgat standına hayran kaldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm fuarlarının çok önemli olduğunu ve imkanlar ölçüsünde katılımları gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Sözen,tanıtıma bu yıl daha çok önem vereceklerini dile getirdi.