BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN TOROSLARIN KADINLARINA ÖZEL DAVET

BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’DEN TOROSLARIN KADINLARINA ÖZEL DAVET

“Torosların Kadınları Manavgat’ı Geziyor” projesinde çalışan belediye ekipleri, Başkan Şükrü Sözen’in selamıyla gittikleri kırsal mahallelerde, ev ev gezerek kadınları geziye davet ediyor

MAHALLE MAHALLE GEZEREK PROJEYİ ANLATIYORLAR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, sosyal çalışmalarından olan ‘Torosların Kadınları Manavgat’ı Geziyor’ projesi ile ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, önümüzdeki günlerde ilk grubun geziye başlayacağı açıklandı. Başkan Şükrü Sözen, kırsal mahallelerde yaşayan kadınların projeden haberdar olması amacıyla özel duyuru ekibi kurdu. Büyük sosyal çalışmada görev alan belediye ekipleri, kırsal mahalleleri karış karış gezerek, projeyi kadınlara anlattı. Başkan Sözen’in selamıyla gelen belediye ekiplerini karşılarında gören kadınlar, kendilerine böylesine güzel bir imkanı sağlayan Başkan Sözen’e teşekkür etti.

TOROSLARIN KADINLARI GEZECEK (5)

BAŞKAN SÖZEN AĞIRLAYACAK

Projede kırsal mahallelerde yaşayan kadınların Manavgat’ın tarihi, turistik ve doğal güzellikleri buluşturulması hedefleniyor. Organizasyonda kadınlar, mahallelerinden alınarak, Manavgat Şelalesi, Manavgat Irmağı’nda tekne gezintisi yaparak Side Antik Kenti, Jale İnan Parkı ve Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret edecek. Boğaz Otel’de yemek ikramında bulunulacak olan kadınlara, gezilerin belirli kısımlarında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de eşlik ederek ağırlayacak.

TOROSLARIN KADINLARI GEZECEK (6)

BAŞVURULAR 20 NİSAN’A KADAR

Gezilere katılmak isteyen kadınlar için başvuruların 20 Nisan tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Katılmak isteyenler, Manavgat Belediyesi Halk Masası’na şahsen ya da telefonla müracaatta bulunabilecek. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kadınlara yönelik önemli bir projeyi daha hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Manavgat’ta yaşayan annelerimizi, kız kardeşlerimizi gezilerimize katılmaya davet ediyorum” dedi.

TOROSLARIN KADINLARI GEZECEK (10)