BAŞKAN AMCADAN ÇOCUKLARA BİSİKLET

BAŞKAN AMCADAN ÇOCUKLARA BİSİKLET

Geçtiğimiz Pazar günü Manavgat Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Barut Hotels ve Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği işbirliğinde düzenlenen 6’ıncı Manavgat Dağ Bisikleti Maratonu’nda gerçekleşen okullar arası bisiklet yarışında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

11-12 yaş kategorisinde okullar arası yarışta dereceye giren öğrencilere Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından bisiklet hediye edildi. Manavgat Belediyesi’nde düzenlenen törene, dereceye giren öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı. Başkan Sözen’in elinden bisikletlerini alan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden Başkan Sözen; “Geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen yarışlarda dereceye giren öğrencilerimize bisiklet sözü vermiştik. Bu sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

7K4A6945

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bisiklet gibi sağlıklı bir spor dalı ile ilgilenmesini çok önemsiyoruz. Dereceye giren tüm çocuklarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Törende 18 öğrenciye bisikletleri Başkan Sözen tarafından hediye edildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

7K4A6949

7K4A6960