MANAVGAT BELEDİYESPOR U-14 TAKIMI 1.KADEME ŞAMPİYONU OLDU

Untitled-1

MANAVGAT BELEDİYESPOR U-14 TAKIMI 1.KADEME ŞAMPİYONU OLDU

Manavgat Belediyespor U-14 Futbol takımı, Antalya şampiyonu olarak gittiği Muğla’dan 1. Kademe şampiyonu olarak döndü. Başkan Sözen, takımı ve teknik yönetimi tebrik ederek 2. Kademe maçlarında başarılar diledi.

Manavgat Belediyespor U-14 Futbol takımı Türkiye Futbol Fedarasyonu’nun düzenlediği Türkiye şampiyonası 1.kademede, Muğla’da oynadığı final maçında karşılaştığı İzmir ili temsilcisi Minik Orduspor’u 5-4 yenerek grubunda şampiyon oldu. Normal süresinde 2-2 lik skorla tamamlanan maçta, penaltı atışları sonucu belirledi.

BAŞKAN-U-14

Volkan Mercanoğlu’nun teknik sorumluluğunu yaptığı Manavgatı ve ilimizi temsil eden U-14 takımı, Türkiye de Son 20 takım arasına kalmayı başarmış oldu. U-14 Takımının , Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek olan ilde ve tarihte Türkiye şampiyonası 2. Kademe maçları oynayacağı belirtildi.

U-14 takımının 2 . kademe maçlarında da başarı göstermesi halinde Türkiyede son 4 takım arasına girerek Türkiye Şampiyonası U-14 ligi yarı final ve final maçları oynamaya hak kazanacağı açıklandı. Özellikle gençlere sporun her dalında destek olan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, takımın başarısına sevindiklerini belirterek 2. Kademe maçlarında başarılar diledi.