Başkan Sözen’in asfalt atağı artarak devam ediyor

Untitled-1

BAŞKAN SÖZEN’İN ASFALT ATAĞI ARTARAK DEVAM EDİYOR.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in Manavgat merkez ve kırsal mahallelerde başlattığı asfalt atağı aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor.

Manavgat Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Eskihisar, Aşağıpazarcı, Çeltikçi ve Ilıca Mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sıcak asfalt çalışması yapılan mahallelerde sürekli olarak denetim ve incelemelerde bulundu. Başkan Sözen gittiği mahallelerde vatandaşlarla sohbet etti, şikayetleri ve istekleri dinledi.

AŞAĞIPAZARCI MAHALLESİ (4)

Sözen, çocuklar ve kadınlarla da yakından ilgilendi. Vatandaşlardan gelen yoğun asfalt taleplerini not eden Başkan Sözen, “Çalışmalarımız plan dahilinde devam etmektedir. Belediyemizin imkan ve kaynakları ile tüm mahallelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Ancak ulaşamadığımız mahallelerimizin sakinleri bize gönül koymasın. Ekiplerimizi aynı anda sevk etmek gibi olanağımız bulunmuyor. Ama gönlümüz istiyor ki, her bölgemize ulaşalım. Halkımızdan sabır göstermelerini ve belediye ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Amacımız tüm Manavgat halkımızın mutlu olmasını sağlamak” dedi.

ÇELTİKÇİ MAHALLESİ

ILICA (1)