MANAVGAT BELEDİYESİ STANDI CİTY EXPO’DA BÜYÜK BEĞENİ TO

MANAVGAT BELEDİYESİ STANDI CİTY EXPO’DA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Manavgat Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 8. Antalya City Expo Fuarı’na katıldı.

Manavgat Belediyesi Antalya Expo Center’da açılan fuarda kentin doğal, tarihi ve kentsel dokularında yaptığı çalışma ve düzenleme projelerini tanıttı. Tarihi Apollon Tapınağı ve Manavgat Şelalesi’nin simgesel tanıtımının ön plana çıkarıldığı stand, büyük beğeni topladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konuklarını tek tek ağırladı.

Toros Kadınları Emek Pazarı’ndaki kadınların hazırladığı yöresel “Çiğirdik” tatlısının gelen konuklara ikram edildiği standı ilk gün yüzlerce kişi ziyaret etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, fuarın ilk gününde Manavgat Belediyesi standında Antalya Valisi Münir Karaloğlu, belediye başkanları, meclis üyeleri, oda başkanları, yerli ve yabancı ziyaretçiler ile Manavgat halkını ağırladı. Başkan Şükrü Sözen projelerimizi ve hizmetlerimizi tüm Türkiye’yle paylaşıyoruz. Antalya Expo Center’daki Manavgat Belediyesi standımıza tüm Manavgat halkını bekliyoruz.” dedi.

7K4A3929

7K4A3967